Blagdanski domjenak SDP-a Sisačko-moslavačke županije

Aktualno 29. prosinca 2018

U petak, 28.12.2018. godine SDP-ovci Sisačko-moslavačke županije i njihovi dragi gosti ispunili su veliku dvoranu hotela Panonija u Sisku gdje je održan blagdanski domjenak SDP-a Sisačko-moslavačke županije.

Predsjednik ŽO SDP -a Sisačko-moslovačke županije Nikola Domitrović, kao domaćin, pozdravio je sve okupljene SDP-ovce i zahvalio im se na dolasku u tako velikom broju, koji je itekakav dokaz da na novu 2019. godinu SDP može gledati sa velikim optimizmom, te da su članovi, unatoč konstantnoj negativnoj medijskoj kampanji, vrlo motivirani i svjesni pravih vrijednosti u društvu za koje se treba boriti kroz platformu SDP-a.

“Jedini građanin koji može donijeti dobro ovom društvu je onaj građanin koji promiče politiku socijaldemokracije.”, istaknuo je u svom pozdravnom govoru predsjednik ŽO SDP -a Sisačko-moslovačke županije Nikola Domitrović.

Uz članove Županijske organizacije skupu su nazočili predsjednica ŽO Varaždinske Barbara Antolić Vupora, predsjednik GO Varaždin Miroslav Marković, glavni tajnik stranke Nikša Vukas i predsjednik SDPH Davor Bernardić koji je pozdravio sve nazočne.

Uz domaćina, predsjednika Županijske organizacije SDP SMŽ Nikolu Domitrovića, nazočnima se obratio i Davorko Vidović, politički tajnik SDP-a. Davorko je sve prisutne upozorio na činjenicu da Hrvatska nikada nije imala vlast koja ima manji legitimitet.
“Imamo Vladu koju podržavaju oni, koji su izabrani da oni ne bi bili na vlasti.” kazao je Davorko te svima uputio želje za boljom i djelatnijom godinom koja je ispred nas.